Grondwerk
voor meer info: 0522 46 37 07

Bij Mussche BV bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van het complete grondwerk.
Grondwerk bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

U kunt Mussche BV inzetten voor grondwerk voor verhardingen, het bouwrijp maken van terreinen en ontgraven van bouwputten, aanleg en renovatie van tuinen en/of bestrating, kabels en leidingen, paardenbakken al dan niet met een drainage systeem, saneren van tanks en putten.

Grondverbetering, afgraven, uitvlakken van grote hallen of buitenterreinen zijn werkzaamheden waar Mussche goed in thuis is. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken van grote kavels beginnen vaak met dit grondwerk.
Mussche BV bezit veel kennis van zaken en neemt met plezier in hun werk projecten aan voor zowel overheden, bedrijven als particulieren. Zij spelen een rol in infrastructurele projecten, binnenstedelijke (her)ontwikkelingen, woningbouwprojecten, de bouw van scholen en welzijnsinstellingen, gebieds- en vastgoedontwikkelingen, grondsanering, bouw- en woonrijp maken van kavels.

Grondverbetering, afgraven, uitvlakken van grote hallen of buitenterreinen zijn werkzaamheden waar Mussche goed in thuis is.

Een totaalconcept is mogelijk waarbij alle benodigde zaken zoals grondwerk, riolering en bestrating of een andere verharding, mogelijk zijn. Tevens zijn wij leverancier van zowel nieuwe als gebruikte materialen t.b.v. uw straatwerk of verharding.

Met een uitgebreid machinepark staan wij elke dag klaar voor een ieder die ons nodig heeft hetzij zakelijk, hetzij particulier. Mussche BV heeft oog voor duurzaam ondernemen met mens en techniek.

Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid machinepark welke goed onderhouden is en met regelmaat gekeurd wordt evenals de bijbehorende materialen en gereedschappen. Ook ons personeel is deskundig opgeleid en dragen hun verantwoordelijkheid. Tevens probeert Mussche BV haar werkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren.

U kunt bij Mussche BV tevens terecht voor;

  • Levering van allerlei soorten zand, grond, menggranulaat, stampbeton en verhardingsmaterialen.
  • Sloopwerk
  • Zeefwerk
  • Bestrating
  • Asbestsanering
  • Afvoeren van puin, bouw- en sloopafval, hout, groenafval, zand, grond enz.
  • Verhuur machines evt. met machinist/chauffeur
  • Grondwerk en transport
  • Groenonderhoud
  • Verhuur div. materialen w.o. hekken, rijplaten, dragline schotten, containerbakken etc.

 

Aan dit grondwerk gaat nog weleens wat sloopwerk vooraf. Er moeten oude panden of ander bouwsels van de kavel worden verwijderd. Mussche doet dat vakkundig en efficiƫnt. Ze weten om te gaan met materialen, die een speciale behandeling nodig hebben. Ook het afvoeren van het sloopmateriaal, asbest of overige materialen hoort er natuurlijk bij.